Innovació
en el tractament de l'aigua
50
3.000
600
Sovint, les calderes de vapor compten amb sistemes previs de reducció de duresa a l’aigua d’aportació, amb l’objectiu d’evitar incrustacions a l’interior que deriven en una disminució de l’eficiència en el bescanvi tèrmic i, conseqüentment, en un augment del consum d’energia.
La duresa és una unitat de mesura que indica la quantitat d’ ions Ca 2+ i Mg 2+ presents a l’aigua i s’expressa com a número equivalent de carbonat de calci (CaCO3) en ppm.
El 10 de gener de 2023 s'ha publicat el RD 3/2023 pel qual s'estableixen els criteris tècnic-sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum, el control i el subministrament de la qual estableix un nou marc normatiu per protegir la salut humana davant de qu
El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica en la seva edició de dimarts 22 de juny de 2022 el Reial decret 487/2022, de 21 de juny, pel qual s'estableixen els requisits sanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi.
El Ministeri de Sanitat ha enviat a la Comunitat Europea l'esborrany definitiu del nou Reial decret sobre criteris higienicosanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi, que derogarà l'actual RD 865/2003 (Tràmit 2021/664/E)