AvÝs legal

1. DADES DE L'EMPRESA

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades identificatives de l'empresa.
NOM: www.odylsa.es
DENOMINACIÓ SOCIAL: ODYL, S.A.
NIF/CIF: A-08264053
DOMICILI SOCIAL: P.I. Can Bernades-Subirà, c / Maresme, 19 - 08130 Santa Perpètua de Mogoda
TELÈFON: 93 574 30 07
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC odyl@odylsa.es

2. DADES D'INSCRIPCIÓ AL REGISTRE MERCANTIL..

ODYL, S.A. està domiciliada a Santa Perpètua de Mogoda, constituïda per temps indefinit en escriptura atorgada a Barcelona, el 2 d'abril de 1971, per escriptura pública, davant del notari D. Roberto Follia Camps, inscrita al registre mercantil de Barcelona, Tom 1920, secció 2a, Foli 21, Full n º 18265, Inscripció 1 ª.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL.

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen en www.odylsa.es, estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor d’ODYL, SA i no es permet la reproducció i / o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix, ODYL, S.A. L'usuari, únicament i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per ODYL, S.A. ODYL, S.A., vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.

4. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

Per a nosaltres és molt important el respecte de la seva privacitat i la protecció de les seves dades personals, per això volem comunicar-li la forma en què ODYL S.A. utilitza i emmagatzema les dades personals que recapta a través de la seva pàgina web. Si teniu cap dubte o aclariment, no dubti en contactar-enviant un correu electrònic a l'adreça indicada.
Com recollim les seves dades?
La informació personal que recollim és aquella proporcionada d'Un. En sol·licitar informació o realçar alguna consulta
Quines dades personals tractem?
Depenent de la interacció entre vostè. I ODYL S.A. a través del lloc web, les dades poden ser:
Dades d'identificació (nom, telèfon, correu electrònic)
Dades comercials (càrrec, empresa)
Quin ús donem a les seves dades personals?
Només utilitzarem les dades personals proporcionades per vostè per assolir la finalitat per a la qual hagin estat recollides, que són:
Execució d'una operació comercial (contracte de compravenda i mesures precontractuals, com la sol·licitud de pressupostos comercials)
Mantenir la relació comercial amb els seus clients i comunicar-los novetats en l'oferta de béns, amb base a un interès legítim de ODYL S.A.
Informar clients potencials sobre les novetats comercials que disposi -productes, serveis, notícies del sector o esdeveniments organitzats per l'empresa-, amb base a un interès de ODYL S.A. i sempre que el receptor així ho hagués consentit. En qualsevol moment pot deixar de rebre aquests correus electrònics seguint el procediment de baixa inclòs en cada enviament.
És important subratllar que ODYL S.A. no compartirà les seves dades personals amb tercers -llevat disposició legal o jurisdiccional. En ODYL S.A. conservem les seves dades mentre hi hagi una relació amb nosaltres, llevat que es retiri el consentiment per al tractament de les seves dades. També, conservem les dades personals durant el temps necessari d'acord amb les disposicions legals en matèria fiscal i mercantil, tenint en compte els terminis per a la prescripció de responsabilitats.
Quins drets té com a titular de les seves dades personals?
Si us plau, tingui present que, en qualsevol moment que ho desitgi pot retirar el consentiment atorgat pel tractament de les seves dades i, si ho considera pertinent, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, dirigint una comunicació al correu electrònic prèviament indicat, adjuntant una còpia del seu DNI o un altre document vàlid d'identificació, indicant en l'assumpte «protecció de dades». Finalment, recordeu que si considerés que el tractament que fem de les seves dades vulnera algun dels seus drets pot presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent.
 
Avís per a usuaris  
Si fa ús de l'apartat contacte del nostre lloc web, als efectes de sol·licitar informació, o establir un dubte o reclamació. Com a pas previ a l'enviament de la sol·licitud, ha d'activar la casella d'acceptació de política de privacitat, sinó ho fes la comunicació no es podria realitzar, els camps sol·licitats són els mínims per mantenir les dades de contacte (nom, empresa, adreça, població, adreça electrònica, telèfon). ODYL S.A. no es fa responsable de les pràctiques de privacitat o de seguretat dels nostres clients, que puguin diferir de les establertes en aquesta declaració de privacitat.
Mesures tècniques i organitzatives de seguretat de les seves dades personals
En ODYL S.A. hem adoptat les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen un nivell de seguretat i confidencialitat suficient per garantir la privacitat de les seves dades personals. Aquestes mesures estan implantades en base als avenços tecnològics, els seus costos d'implementació, la naturalesa de les dades i el risc del tractament. La finalitat dels sistemes és protegir les seves dades personals de qualsevol alteració accidental o provocada, d'accessos no consentits, de la seva destrucció o perduda i altres possibles alteracions indegudes de tractament.  
En relació a mesures organitzatives només demanem les dades personals necessàries, adequades i pertinents per a les finalitats proposades.

5. ALTRES

A - ODYL, S.A. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda al seu loc web, així com la seva configuració i presentació.
B - ODYL, S.A. es compromet a través d'aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg del contingut de les diferents seccions del web de ODYL, S.A., produïts com a conseqüència d'un manteniment i / o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda en aquestes seccions. ODYL, S.A., com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.
C - ODYL, S.A. es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE identificats com a tals, conforme al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic. A aquests efectes no serà considerat com comunicació comercial tota la informació que s'enviï ALS CLIENTS d’ODYL, SA sempre que tingui com a finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i ODYL, S.A., així com l'acompliment de les tasques d'informació, formació i altres activitats pròpies del servei que el client té contractat amb l'empresa.
D - ODYL, S.A. no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en que pugui incórrer l'usuari en el seu accés al lloc web www.odylsa.es i / o en l'ús de les informacions contingudes en el mateix.
E - ODYL, S.A. no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, sigui quina sigui la seva naturalesa, que es derivin de l'ús de la informació, de les matèries contingudes en aquest lloc web i dels programes que incorpora. Els enllaços (Links) i hipertext que possibiliten, a través del lloc web www.odylsa.es accedir a l'usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de ODYL, SA; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d'aquesta informació.
F - ODYL, S.A. no es fa responsable de l'ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d'aquesta entitat, apareguin en el Web-Site www.odylsa.es. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les que pugui accedir des www.odylsa.es.
G - ODYL, S.A. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes Activex), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.
H - En definitiva, l'usuari és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos al lloc web www.odylsa.es
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes