Solucions per a la indústria

Experts en el disseny i implantació de solucions integrals per al tractament de l'aigua dels nostres clients industrials. Solucions orientades a l'optimització de recursos i a la millora en la gestió i la seguretat en l'explotació de les instal·lacions.

Indústria química i farmacèutica

ODYL, S.A. disposa de tractament per a les instal·lacions de generació o dissipació de calor que intervenen en els processos de síntesi o fabricació de formulats.

Indústria del paper i cartonatge

La indústria del paper i cartonatge disposa generalment d’instal·lacions de generació de vapor que requereixen tractaments específics per al control de la corrosió, tant en caldera com en línies de vapor i condensat.

Indústria tèxtil i adobera

ODYL, S.A. ofereix tractaments específics per a centrals humidificadores industrials, emprades en la indústria del tèxtil per a condicionar la humitat i la temperatura en les sales de filatura.

Indústria del plàstic, poliestirè i cautxú

ODYL, S.A. ofereix tractaments específics tant per als sistemes de refrigeració oberts dels circuits hidràulics de la maquinària d’injecció com per als circuits tancats de refrigeració de motllos.

Indústria mecànica, metal·lúrgica i d’automoció

ODYL,S.A. disposa de tractaments antiincrustants, anticorrosius i biocides per als circuits de refrigeració de motllos, de premses i de qualsevol maquinària que per al seu correcte funcionament necessita dissipar calor.

Edificis i col·lectivitats

ODYL, S.A. ofereix un programa de control i prevenció de la legionel·losi en l’àmbit institucional adaptat als nous requeriments dictats en el Reial Decret 902 publicat l’any 2018, on s’estableixen els criteris sanitaris de l'aigua de consum humà.

Indústria agroalimentària

ODYL,S.A. ofereix un programa de tractament orientat al correcte manteniment de les instal·lacions de generació de vapor i refrigeració emprades en les diferents etapes del procés productiu de la indústria agroalimentària.

Indústria energètica

ODYL, S.A. ofereix programes de tractament de les cogeneracions i circuits de refrigeració presents en la indústria energètica, orientats a la millora de l’eficiència energètica dels processos.

45

3.000

600

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes