Empresa

ODYL, S.A. compta amb un equip de més de 40 professionals que treballen per oferir solucions integrals per al tractament de l’aigua en indústries i edificis. El nostre personal és la força que ens permet estar en tot moment al servei dels nostres clients.

45

3.000

600

QUALITAT, MEDI AMBIENT I PRL

INSTAL·LACIONS

OFICINA TÈCNICA

ATENCIÓ AL CLIENT

ORGANITZACIÓ DE VENDES I SAT

LABORATORIS I+D+i SERVEIS ANALÍTICS

Missió

Disseny, implantació i control de programes de tractament de l’aigua, d’instal·lacions d’aigua de procés, aigua de consum humà i aigües residuals a la indústria, edificis i altres instal·lacions.

Visió

Aconseguir l’excel·lència operativa, sostenibilitat i eficàcia en el servei a través dels valors empresarials marcats.

Valors

Millora dels processos de gestió de l’aigua i energia, perquè les instal·lacions dels nostres clients compleixin amb els requisits tècnics i legals aplicables. Compromís amb pràctiques mediambientalment sostenibles.

Fundada a Barcelona, va iniciar l'activitat empresarial fabricant productes químics per al manteniment industrial.
1963
Va passar a dir-se ODYL, SA, i va iniciar el desenvolupament d'una gamma de productes per al tractament de l'aigua.
1971
En l'actualitat, ODYL, SA subministra productes químics, serveis i equips per al tractament de l'aigua (pretractament, aigües de procés i aigües residuals) en els mercats industrial i col·lectivitats.
Actualitat

Vols descobrir en què et podem ajudar?

Contacte
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes