Nou reial decret 487/2022: Prevenció i control de la legionel·losi

Inici Blog Nou reial decret 487/2022: Prevenció i control de la legionel·losi

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica en la seva edició de dimarts 22 de juny de 2022 el Reial decret 487/2022, de 21 de juny, pel qual s'estableixen els requisits sanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica en la seva edició del dimarts 22 de juny 2022 el Reial Decret 487/2022, de 21 de juny, pel qual s'estableixen els requisits sanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi.
La data d'aplicació obligatòria és el 2 de gener de 2023.

Des de ODYL, S. A. volem assessorar-los perquè puguin comprendre com afecta aquest nou Reial decret a les seves instal·lacions, i orientar-los en la realització de modificacions en els seus programes de tractament, equips de pretractament, formació del personal i gestió documental per a donar compliment a l'especificat en la nova normativa.

Amb aquesta finalitat, des de ODYL, S. A. hem realitzat diferents webinar informatius i gratuïts durant els mesos de juliol i setembre. A causa de l'alta demanda que hem tingut, obrim una nova convocatòria el pròxim 15 de desembre 11h a 13h.

Pot inscriure's mitjançant el següent formulari:



Addicionalment trobarà adjunt un document on es resumeixen les principals modificacions que el nou Reial decret implica.

Notícies relacionades

Nou Real Decret Aigua de Consum 3/2023

El 10 de gener de 2023 s'ha publicat el RD 3/2023 pel qual s'estableixen els criteris tècnic-sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum, el control i el subministrament de la qual estableix un nou marc normatiu per protegir la salut humana davant de qu

Llegir més

Nou reial decret prevenció i control de la legionel·la 2022

El Ministeri de Sanitat ha enviat a la Comunitat Europea l'esborrany definitiu del nou Reial decret sobre criteris higienicosanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi, que derogarà l'actual RD 865/2003 (Tràmit 2021/664/E)

Llegir més

Coneix la 3º generació d'Odyl, SA.

Quins canvis ha experimentat l'empresa al llarg dels anys? ODYL, SA és una PIME familiar fundada a Barcelona 1971 per Tomàs Casals i el seu amic de la infància Rafael Mateu, juntament amb Marta Barnés, Octavi Soldevila i Eveli Puigdoria.

Llegir més

Tractament de calderes amb poliamines filmants

ODYL, S.A. ha incorporat a la seva línia de productes per a tractament de calderes i sistemes de vapor condensat (ACTIVEX®), la tecnologia de poliamines filmants.

Llegir més