Indústria del plàstic, poliestirè i cautxú

Inici Solucions per a la indústria Indústria del plàstic, poliestirè i cautxú

ODYL, S.A. ofereix tractaments específics tant per als sistemes de refrigeració oberts dels circuits hidràulics de la maquinària d’injecció com per als circuits tancats de refrigeració de motllos.

La indústria del plàstic, en les seves aplicacions d’injecció i extrusió, acostuma a disposar de sistemes de refrigeració oberts per als circuits hidràulics de la seva maquinària d’injecció i circuits tancats d’aigua temperada o freda per als circuits de motllos.

Tractament biocida dels circuits de refrigeració:
 • Els tractaments biocides proposats en els circuits de refrigeració acostumen a dependre en gran mesura del volum dels circuit, dels materials presents, de la temperatura i de pH de treball i de les especificacions del fabricant.
 • ODYL, S.A. compta amb una àmplia gamma de biocides tant oxidants com no oxidants adequats a les condicions específiques de cada una de les instal·lacions tractades.
 • En la indústria del Poliestirè expandit, a causa de la particularitat del seu procés, és recomanable l’ús controlat de biocides en base a clor o brom, més segurs per a les persones.
Tractament fisicoquímic dels circuits de refrigeració:
 • Els tractaments fisicoquímics dependran de les característiques de l’aigua i del tipus de biocida utilitzat.
 • En aigües d’elevada duresa i/o alcalinitat es convenient descalcificar o osmotitzar l’aigua d’aportament o bé instal·lar equips de mesura-regulació de pH, per controlar de manera eficaç els problemes d’incrustació i de generació de dipòsits.
  D’altra banda, d’aquesta manera podrem reduir els costos d’explotació.

Tractament de calderes:
 • En la indústria del plàstic, poliestirè i cautxú l’ús d’additius per al tractament de línies de vapor s'ha d’analitzar amb cura, valorant les conseqüències en les instal·lacions de vapor i els motllos i les possibles limitacions a la presència d’amines en l’aire.
Contacta'ns
Has d'acceptar les condicions de privacitat
Gamma de Productes

Pretractament: osmosi inversa, microfiltració i descalcificació

Disposem d’equips adaptats a les necessitats de pretractament de cada instal·lació:
 • Osmosi inversa.
 • Descalcificació.
 • Filtració.
També comptem amb la gamma de productes OSMODYL® que cobreix totes les necessitats en osmosi inversa: reductor de clor, regulador de pH, productes de neteja àcida o alcalina, biocides i antiincrustants.

Calderas de vapor

La nostra experiència en el sector, amb més de 500 calderes tractades, ens permet disposar d’una línia completa de productes per al condicionament de l’aigua de calderes de baixa i mitjana pressió. Alimentades tant amb aigua descalcificada com osmotitzada.

Millorem la qualitat de l’aigua mitjançant productes reductors d’oxigen, estabilitzadors de duresa, correctors del valor de pH i tractaments de línies.

Els nostres productes ACTIVEX® afavoreixen la formació de capes de magnetita, minimitzen la corrosió i la incrustació i desenvolupen recobriments especials amb efecte protector en línies de vapor.

Circuits tancats de refrigeració/calefacció

Per al tractament de circuits tancats amb poques pèrdues s’apliquen solucions clàssiques, amb principis actius en base a sals metàl·liques per circuits d’aigua freda o a base d’inhibidors anòdics en circuits de motor.

Els circuits grans es poden tractar amb sistemes de mesura-regulació, fonamentalment per evitar excursions àcides que comprometin l’eficàcia del tractament anticorrosiu.

Actualment treballem en més de 1000 circuits de refrigeració/calefacció. La filosofia de tractament aplicada, gamma de productes CIRTAN®, té en compte els diferents metalls del circuit així com el volum, reposició de l’aigua i grau de brutesa de les instal·lacions.

Circuits oberts de refrigeració

Disposem d’una àmplia gamma de productes COOL WATER® per a la seva aplicació en funció de les característiques químiques de l’aigua d’aportament i de les condicions d’aplicació en la instal·lació.

Actualment tractem prop de 1000 circuits oberts de refrigeració. En tots ells s’aplica un tractament antiincrustant-anticorrosiu específic i un biocida contra la Legionella pneumophila segons específica la reglamentació actual.

Circuits d’aigua de consum humà

Ja que l’aigua que s’ha de tractar és aigua sanitària, cal fer-ho amb additius que compleixin la legislació vigent sobre substàncies per al tractament de l’aigua destinada a la producció d’aigua de consum humà.

ODYL, S.A. disposa de la línia de productes ACUAFOS® que compleix amb la legislació vigent.

Productes per a aigües residuals

Oferim floculants, reguladors de pH i els equips necessaris per posar en marxa de manera òptima el procés de depuració.

Equips de regulació i control

Comptem amb con diferents equips per a la regulació i el control de les instal·lacions (pH, conductivitat, redox, residual de biocida, etc.).

Aquests equips es poden gestionar remotament amb el nostre sistema de comunicació ODYLCOM®.

Serveis

 • Anàlisis in situ.
 • Laboratori d’anàlisi d’aigües de procés, de consum humà y residuals. Anàlisis de plaquetes de corrosió.
 • Neteges químiques.
 • Autòpsies de membranes d’OI.
 • Auditories de qualitat i d’estalvi operatiu (Water Mapping).
 • Assistència Tècnica especialitzada.
 • Formació.
 • ODYLDOCS® : portal web per a clients.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes