Indústria energètica

Inici Solucions per a la indústria Indústria energètica

ODYL, S.A. ofereix programes de tractament de les cogeneracions i circuits de refrigeració presents en la indústria energètica, orientats a la millora de l’eficiència energètica dels processos.

La indústria de generació d’energia s’esforça constantment a millorar la fiabilitat, la rendibilitat i l’eficiència dels seus processos. ODYL,S.A. ofereix solucions innovadores en el tractament de l’aigua de procés i els pot ajudar a aconseguir aquests objectius:

 • Optimitzar els processos amb la millora de l’operativitat de la planta, augmentant la vida útil dels equips, evitant períodes d’inactivitat i reduint el temps dedicat al manteniment.
 • Augmentar el rendiment de les plantes optimitzant l’intercanvi d calor, millorant el rendiment de les turbines i maximitzant l’eficiència del combustible.
 • Estalviar en el consum d’aigua i energia millorant l’eficiència dels condensadors i de les torres de refrigeració.
 • Estalviar en el consum d’aigua i energia en les calderes aplicant un programa de pretractament i de tractament que ens permetrà de reduir els purgues.
 • Protegir les línies de vapor amb productes i programes específics per al seu tractament.
 • Complir amb les normes de Medi Ambient, Salut i Seguretat: reduint el consum d’aigua i els abocaments i reduint l’emissió de gasos.
ODYL, S.A. disposa d’un laboratori propi per a la realització d’anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques d’aigua de consum, aigua industrial i aigua residual
Contacta'ns
Has d'acceptar les condicions de privacitat
Gamma de Productes

Pretractament: osmosi inversa, microfiltració i descalcificació

Disposem d’equips adaptats a les necessitats de pretractament de cada instal·lació:
 • Osmosi inversa.
 • Descalcificació.
 • Filtració.
També comptem amb la gamma de productes OSMODYL® que cobreix totes les necessitats en osmosi inversa: reductor de clor, regulador de pH, productes de neteja àcida o alcalina, biocides i antiincrustants.

Circuits oberts de refrigeració

Disposem d’una àmplia gamma de productes COOL WATER® per a la seva aplicació en funció de les característiques químiques de l’aigua d’aportament i de les condicions d’aplicació en la instal·lació.

Actualment tractem prop de 1000 circuits oberts de refrigeració. En tots ells s’aplica un tractament antiincrustant-anticorrosiu específic i un biocida contra la Legionella pneumophila segons específica la reglamentació actual.

Circuits d’aigua de consum humà

Ja que l’aigua que s’ha de tractar és aigua sanitària, cal fer-ho amb additius que compleixin la legislació vigent sobre substàncies per al tractament de l’aigua destinada a la producció d’aigua de consum humà.

ODYL, S.A. disposa de la línia de productes ACUAFOS® que compleix amb la legislació vigent.

Circuits tancats de refrigeració/calefacció

Per al tractament de circuits tancats amb poques pèrdues s’apliquen solucions clàssiques, amb principis actius en base a sals metàl·liques per circuits d’aigua freda o a base d’inhibidors anòdics en circuits de motor.

Els circuits grans es poden tractar amb sistemes de mesura-regulació, fonamentalment per evitar excursions àcides que comprometin l’eficàcia del tractament anticorrosiu.

Actualment treballem en més de 1000 circuits de refrigeració/calefacció. La filosofia de tractament aplicada, gamma de productes CIRTAN®, té en compte els diferents metalls del circuit així com el volum, reposició de l’aigua i grau de brutesa de les instal·lacions.

Calderes de vapor

La nostra experiència en el sector, amb més de 500 calderes tractades, ens permet disposar d’una línia completa de productes per al condicionament de l’aigua de calderes de baixa i mitjana pressió. Alimentades tant amb aigua descalcificada com osmotitzada.

Millorem la qualitat de l’aigua mitjançant productes reductors d’oxigen, estabilitzadors de duresa, correctors del valor de pH i tractaments de línies.

Els nostres productes ACTIVEX® afavoreixen la formació de capes de magnetita, minimitzen la corrosió i la incrustació i desenvolupen recobriments especials amb efecte protector en línies de vapor.

Productes per a aigües residuals

Oferim floculants, reguladors de pH i els equips necessaris per posar en marxa de manera òptima el procés de depuració.

Equips de regulació i control

Comptem amb con diferents equips per a la regulació i el control de les instal·lacions (pH, conductivitat, redox, residual de biocida, etc.).

Aquests equips es poden gestionar remotament amb el nostre sistema de comunicació ODYLCOM®.

Serveis

 • Anàlisis in situ.
 • Laboratori d’anàlisi d’aigües de procés, de consum humà y residuals. Anàlisis de plaquetes de corrosió.
 • Neteges químiques.
 • Autòpsies de membranes d’OI.
 • Auditories de qualitat i d’estalvi operatiu (Water Mapping).
 • Assistència Tècnica especialitzada.
 • Formació.
 • ODYLDOCS® : portal web per a clients
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes