Indústria agroalimentària

Inici Solucions per a la indústria Indústria agroalimentària

ODYL,S.A. ofereix un programa de tractament orientat al correcte manteniment de les instal·lacions de generació de vapor i refrigeració emprades en les diferents etapes del procés productiu de la indústria agroalimentària.

La indústria agroalimentària i de begudes disposa d’instal·lacions de refrigeració i de generació de vapor en molts dels seus camps d’activitat.

En els darrers anys, el sector ha desenvolupat requeriments constants relacionats amb els productes utilitzats en el tractament d’aquests circuits, amb especial atenció a l’obtenció d’acreditacions, registres o certificats de fabricant que en garanteixin un ús segur i la seva innocuïtat en cas de possibles contactes fortuïts amb els aliments.

Això ha portat, d’una banda, al desenvolupament d’una normativa i, de l’altra, a la possibilitat de registre positiu de formulats o a la declaració responsable del fabricant sobre el compliment de l’esmentada normativa.

  • En aquest sentit ODYL, S.A. ha formulat en els últims anys productes per al tractament de calderes i línies de vapor que compleixen amb allò estipulat en l’epígraf 173.310 de l’ FDA per a productes que puguin estar en contacte accidental amb aliments.
  • Així com productes registrats en l’ NSF per al tractament de circuits tancats i intercanviadors. La gamma de productes i la tecnologia en el tractament de circuits tancats que ODYL,S.A. es capaç d’oferir ens ha permès de controlar de manera eficient grans instal·lacions complint al mateix temps amb els requisits de seguretat en el procés descrits anteriorment.
Els circuits oberts amb sistemes de refrigeració evaporatius hauran de complir amb la legislació vigent en matèria de prevenció de la Legionel·losi, i amb els objectius clàssics de control de corrosió i dipòsits.

ODYL, S.A. disposa d’un laboratori propi per a la realització d’anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques d’aigua de consum, aigua industrial i aigua residual.
Contacta'ns
Has d'acceptar les condicions de privacitat
Gamma de Productes

Circuits tancats de refrigeració/calefacció

Els circuits grans es poden tractar amb sistemes de mesura-regulació, fonamentalment per evitar excursions àcides que comprometin l’eficàcia del tractament anticorrosiu.

Actualment treballem en més de 1000 circuits de refrigeració/calefacció. La filosofia de tractament aplicada, gamma de productes CIRTAN®, té en compte els diferents metalls del circuit així com el volum, reposició de l’aigua i grau de brutesa de les instal·lacions.

Disposem de productes registrats per NSF internacional per al seu ús en la indústria alimentària (Categoria G5).

Calderes de vapor

La nostra experiència en el sector, amb més de 500 calderes tractades, ens permet disposar d’una línia completa de productes per al condicionament de l’aigua de calderes de baixa i mitjana pressió. Alimentades tant amb aigua descalcificada com osmotitzada.

Millorem la qualitat de l’aigua mitjançant productes reductors d’oxigen, estabilitzadors de duresa, correctors del valor de pH i tractaments de línies.

Els nostres productes ACTIVEX® afavoreixen la formació de capes de magnetita, minimitzen la corrosió i la incrustació i desenvolupen recobriments especials amb efecte protector en línies de vapor.

Disposem de productes que compleixen amb la normativa FDA per a calderes d’indústries alimentàries.

Pretractament: osmosi inversa, microfiltració i descalcificació

Disposem d’equips adaptats a les necessitats de pretractament de cada instal·lació:
  • Osmosi inversa.
  • Descalcificació.
  • Filtració.
També comptem amb la gamma de productes OSMODYL® que cobreix totes les necessitats en osmosi inversa: reductor de clor, regulador de pH, productes de neteja àcida o alcalina, biocides i antiincrustants.

Circuits oberts de refrigeració

Disposem d’una àmplia gamma de productes COOL WATER® per a la seva aplicació en funció de les característiques químiques de l’aigua d’aportament i de les condicions d’aplicació en la instal·lació.

Actualment tractem prop de 1000 circuits oberts de refrigeració. En tots ells s’aplica un tractament antiincrustant-anticorrosiu específic i un biocida contra la Legionella pneumophila segons específica la reglamentació actual.

Autoclaus

ODYL, S.A. fabrica una àmplia gamma de productes per evitar la corrosió en autoclaus que treballen por immersió o recirculació.

La nostra gamma de productes COMPLET® compta amb productes anticorrosius per a cada tipus d’autoclau i productes antiincrustants i eliminadors de greix per al procés d’esterilització.

En cas que sigui necessària una neteja química de l’autoclau, el nostre tècnic comercial li aconsellarà els productes de neteja més adients per al seu equip.

Circuits d’aigua de consum humà

Ja que l’aigua que s’ha de tractar és aigua sanitària, cal fer-ho amb additius que compleixin la legislació vigent sobre substàncies per al tractament de l’aigua destinada a la producció d’aigua de consum humà.

ODYL, S.A. disposa de la línia de productes ACUAFOS® que compleix amb la legislació vigent.

Productes per a aigües residuals

Oferim floculants, reguladors de pH i els equips necessaris per posar en marxa de manera òptima el procés de depuració.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes