Nou Real Decret Aigua de Consum 3/2023

Inici Blog Nou Real Decret Aigua de Consum 3/2023

El 10 de gener de 2023 s'ha publicat el RD 3/2023 pel qual s'estableixen els criteris tècnic-sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum, el control i el subministrament de la qual estableix un nou marc normatiu per protegir la salut humana davant de qu

El 10 de gener de 2023 s'ha publicat el RD 3/2023 pel qual s'estableixen els criteris tècnic-sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum, el control i el subministrament de la qual estableix un nou marc normatiu per protegir la salut humana davant de qualsevol contaminació de l’aigua de consum.

Cliqueu aquí per accedir al document complet:



També podeu consultar el nostre document resumit sobre els principals canvis en el pla analític que suposa respecte al decret anterior:



Mitjançant el següent enllaç podeu completar la informació sol·licitada de la vostra instal·lació en particular perquè us indiquem el pla analític que hauria de seguir per complir amb el nou RD3/2023 d'aigua de consum.

 


Notícies relacionades

Nou reial decret 487/2022: Prevenció i control de la legionel·losi

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica en la seva edició de dimarts 22 de juny de 2022 el Reial decret 487/2022, de 21 de juny, pel qual s'estableixen els requisits sanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi.

Llegir més

Nou reial decret prevenció i control de la legionel·la 2022

El Ministeri de Sanitat ha enviat a la Comunitat Europea l'esborrany definitiu del nou Reial decret sobre criteris higienicosanitaris per a la prevenció i el control de la legionel·losi, que derogarà l'actual RD 865/2003 (Tràmit 2021/664/E)

Llegir més

Coneix la 3º generació d'Odyl, SA.

Quins canvis ha experimentat l'empresa al llarg dels anys? ODYL, SA és una PIME familiar fundada a Barcelona 1971 per Tomàs Casals i el seu amic de la infància Rafael Mateu, juntament amb Marta Barnés, Octavi Soldevila i Eveli Puigdoria.

Llegir més

Tractament de calderes amb poliamines filmants

ODYL, S.A. ha incorporat a la seva línia de productes per a tractament de calderes i sistemes de vapor condensat (ACTIVEX®), la tecnologia de poliamines filmants.

Llegir més