Tractament de calderes amb poliamines filmants

Inici Blog Tractament de calderes amb poliamines filmants

ODYL, S.A. ha incorporat a la seva línia de productes per a tractament de calderes i sistemes de vapor condensat (ACTIVEX®), la tecnologia de poliamines filmants.

ODYL, S.A. ha incorporat a la seva línia de productes per a tractament de calderes i sistemes de vapor condensat (ACTIVEX®), la tecnologia de poliamines filmants.

L'avantatge d'aquesta tecnologia resideix en el tractament integral de tot el cicle de vapor des del tanc nodrissa fins al retorn de condensats. Així les amines filmants es distribueixen en tot el sistema formant una barrera monomolecular sobre el metall que:
  • Evita els fenòmens corrosius deguts a l'oxigen dissolt en l'aigua sense necessitat d'afegir altres additius reductors d'oxigen.
  • Evita la deposició de sals incrustants.
A més el seu ús alcalinitza el condensat i afavoreix la condensació del vapor en forma de gota en lloc de capa contínua amb el que es millora la transferència tèrmica i el rendiment dels intercanviadors i calandres. Un altre avantatge és la seva nul · la contribució a la salinitat pel que no s'incrementa la necessitat de purgues. El seu perfil mediambiental és baix i disposem de formulacions admeses per la FDA. Combinades amb amines neutralitzants i amb dispersants obtenim productes complets per al tractament de les calderes i sistemes de vapor condensat.

Pel que els avantatges dels tractaments amb amines filmants són:
  • Facilitat de dosificació: un sol additiu.
  • Facilitat de control analític: kit de camp senzill.
  • Millora del rendiment energètic global del sistema.
  • Menor dosificació (sobre el farciment del sistema ja que el retorn de condensat recupera l'additiu).
  • Millor cost d'aplicació en sistemes amb recuperació de condensat important.

Notícies relacionades

Nou producte: COMPLET ODOR eliminador d'olors.

ODYL, S.A. llança COMPLET ODOR un eliminador d'olors de procedència natural.

Llegir més

Equips de mesura i regulació: perquè cal usar-los?

Per a què serveixen i quins avantatges obtenim amb l'ús dels equips de regulació i control comercialitzats per ODYL, SA.

Llegir més

ACUAFOS®, nova gamma de productes per al tractament de circuits d'aigua per al consum humà.

Per donar compliment al que especifica la legislació sobre additius per a aigües de consum humà (Ordre SAS 1915/2009 de 8 de juliol, BOE 172 de 17 de juliol de 2009), ODYL, SA llança la seva nova gamma de productes ACUAFOS ®.

Llegir més

Productes registrats NSF per a la Indústria Alimentaria.

ODYL, SA, ha obtingut el registre NSF per als productes de tractament de circuits tancats d'aigua a la indústria alimentària COAL*422 i DEMO*406.

Llegir més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes