Productes registrats NSF per a la Indústria Alimentaria.

Inici Blog Productes registrats NSF per a la Indústria Alimentaria.

ODYL, SA, ha obtingut el registre NSF per als productes de tractament de circuits tancats d'aigua a la indústria alimentària COAL*422 i DEMO*406.

ODYL, SA, ha obtingut el registre NSF per als productes de tractament de circuits tancats d'aigua a la indústria alimentària COAL*422 i DEMO*406.

  • La creixent preocupació per la seguretat en la indústria alimentària ha portat a un major control dels productes químics utilitzats en processos auxiliars que per accident puguin entrar en contacte amb aliments o productes alimentaris.
  • Per tot això el departament de R+D+i de ODYL, SA ha desenvolupat els productes COAL*422 i DEMO*406, que han obtingut el registre en el grup G5 de la NSF, com a productes acceptats per al tractament d'aigües de circuits tancats de refrigeració / calefacció de procés en la indústria alimentària.
  • Consulti el nostre Departament Tècnic que l'aconsellarà sobre el producte més adequat a les seves necessitats.

Notícies relacionades

Tractament de calderes amb poliamines filmants

ODYL, S.A. ha incorporat a la seva línia de productes per a tractament de calderes i sistemes de vapor condensat (ACTIVEX®), la tecnologia de poliamines filmants.

Llegir més

Nou producte: COMPLET ODOR eliminador d'olors.

ODYL, S.A. llança COMPLET ODOR un eliminador d'olors de procedència natural.

Llegir més

Equips de mesura i regulació: perquè cal usar-los?

Per a què serveixen i quins avantatges obtenim amb l'ús dels equips de regulació i control comercialitzats per ODYL, SA.

Llegir més

ACUAFOS®, nova gamma de productes per al tractament de circuits d'aigua per al consum humà.

Per donar compliment al que especifica la legislació sobre additius per a aigües de consum humà (Ordre SAS 1915/2009 de 8 de juliol, BOE 172 de 17 de juliol de 2009), ODYL, SA llança la seva nova gamma de productes ACUAFOS ®.

Llegir més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes